Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Kokoro 222
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bando rent richting de bal. Hirao onderschept slim de pass. Itoh onderschept slim de pass. Itoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Itoh geeft de bal voor. Hirao kopt de bal weg. Miyazaki kan de bal niet met de borst controleren. Itoh is nu in balbezit. Itoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oiwa probeert naar een medespeler te passen. Dedimar rent richting de bal. Itoh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Itoh krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Itoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakao rent richting de bal. Nakao passt de bal zonder na te denken. Takakuwa rent richting de bal. Takakuwa draait met de bal, schiet en ... Ishi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oiwa met de inworp. Itoh rent richting de bal. Itoh geeft een lange en hoge pass. Takeda kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miura is nu in balbezit. Dedimar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miura. Miura krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Furkawa geeft een lange en hoge pass. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao passt de bal zonder na te denken. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa schiet op doel. Paal! Ishi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 50%, 222 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jijii Kokoro - 222 0:0

46e minuut.
Abe rent richting de bal. Abe geeft een lange en hoge pass. Tamahome probeert de bal aan de voet te houden. Funakoshi is nu in balbezit. Funakoshi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Miura onderschept slim de pass. Miura met een sublieme pass. Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda geeft de bal voor. Hirao heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Okuma geeft de bal voor. Ohguro kopt de bal weg. Miura heeft problemen om de bal te vangen. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Furkawa is nu in balbezit. Furkawa passt de bal zonder na te denken. Tamahome probeert naar een medespeler te passen. Takakuwa rent richting de bal. Takakuwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Konno heeft problemen om de bal te vangen. Dedimar rent richting de bal. Dedimar geeft een lange en hoge pass. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 46%, 222 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jijii Kokoro - 222 0:0
222