Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
222 Jijii Kokoro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedimar onderschept slim de pass. Dedimar met een sublieme pass. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap. Ishi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Dedimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh onderschept slim de pass. Hirao begaat een overtreding. Hirao krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Konno kopt de bal weg. Dedimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedimar geeft de bal voor. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa draait met de bal, schiet en ... Ishi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
222 - Jijii Kokoro 0:1

41e minuut.
Itoh is nu in balbezit. Furkawa onderschept slim de pass. Furkawa passt de bal met de wreef. Bando rent richting de bal. Bando haalt uit met een fantastische trap. Saito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Oiwa de bal onder controle te krijgen. Furkawa rent richting de bal. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bando is nu in balbezit. Bando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 48%, Jijii Kokoro 52%.
222 - Jijii Kokoro 0:1

48e minuut.
Oiwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohguro geeft de bal voor. Miura verovert de bal door een tackle van achteren. Funakoshi rent richting de bal. Funakoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Itoh passt de bal met de wreef. Dedimar rent richting de bal. Itoh verovert de bal door een tackle van achteren. Bando rent richting de bal. Bando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
222 - Jijii Kokoro 1:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Itoh is nu in balbezit. Itoh haalt uit met een fantastische trap. Saito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
222 - Jijii Kokoro 2:1

64e minuut.
Takakuwa rent richting de bal. Nakao is nu in balbezit. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao is nu in balbezit. Nakao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
222 - Jijii Kokoro 2:2

80e minuut.
Hirao passt de bal met de wreef. Oiwa speelt de bal door. Dedimar controleert de bal met de borst. Bando bereikt de bal nog maar net als eerste. Bando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
222 - Jijii Kokoro 3:2

85e minuut.
Itoh is nu in balbezit. Furkawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh rent richting de bal. Itoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
222 - Jijii Kokoro 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 50%, Jijii Kokoro 50%.
222 - Jijii Kokoro 4:2
222