Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
222 fast speed
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Takeda geeft een lange en hoge pass. Bando is nu in balbezit. Kanazawa verovert de bal door een tackle van achteren. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh draait met de bal, schiet en ... Isago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki is nu in balbezit. Saneyoshi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saneyoshi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 41%, fast speed 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
222 - fast speed 0:0

56e minuut.
Narazaki kopt de bal weg. Motohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motohashi probeert naar een medespeler te passen. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
222 - fast speed 0:1

87e minuut.
Saito met de inworp. Motohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motohashi met een sublieme pass. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 61%, fast speed 39%.
222 - fast speed 0:1
222