Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Kokoro Omoshirori Machi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Funakoshi met een snelle inworp. Nakao rent richting de bal. Nakao draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Takakuwa de bal. Takakuwa schiet op doel. Honma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Kokoro - Omoshirori Machi 1:0

7e minuut.
Nakao is nu in balbezit. Asari is nu in balbezit. Met opzet legt Nakao zijn tegenspeler op de grond. Nakao krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Saito bereikt de bal nog maar net als eerste. Funakoshi rent richting de bal. Funakoshi passt de bal zonder na te denken. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ohguro rent richting de bal. Kurosawa verovert de bal door een tackle van achteren. Dedimar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurosawa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Saito geeft een lange en hoge pass. Oiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa begaat een overtreding. Kurosawa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fujimoto passt de bal in één keer door. Inworp. Funakoshi met de inworp. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kurata onderschept slim de pass. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi rent richting de bal. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ujiie probeert de bal aan de voet te houden. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurata probeert naar een medespeler te passen. Asari rent richting de bal. Asari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oiwa is nu in balbezit. Dedimar rent richting de bal. Asari onderschept slim de pass. Asari draait met de bal, schiet en ... Saito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Kokoro - Omoshirori Machi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 59%, Omoshirori Machi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jijii Kokoro - Omoshirori Machi 1:1

50e minuut.
Doeltrap. Hirao trapt de bal weg van het doel. Funakoshi kopt de bal weg. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fujimoto met een sublieme pass. Hirao is nu in balbezit. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Kokoro - Omoshirori Machi 1:2

59e minuut.
Asari passt de bal met de wreef. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao met een sublieme pass. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi haalt uit met een fantastische trap. Hirao heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nakao speelt de bal door. Daar is Ujiie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Kokoro - Omoshirori Machi 2:2

76e minuut.
Saito trapt de bal weg van het doel. Furkawa is nu in balbezit. Met opzet legt Fujimoto zijn tegenspeler op de grond. Fujimoto krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kurosawa rent richting de bal. Dedimar is nu in balbezit. Met opzet legt Kurosawa zijn tegenspeler op de grond. Kurosawa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 50%, Omoshirori Machi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jijii Kokoro - Omoshirori Machi 2:2