Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
222 Dekaseguis F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Takeda passt de bal in één keer door. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bando bereikt de bal nog maar net als eerste. Bando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
222 - Dekaseguis F.C. 1:0

4e minuut.
Nakamura rent richting de bal. Miura onderschept slim de pass. Kawaki begaat een overtreding. Kawaki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nakamura onderschept slim de pass. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakamura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakamura krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nakamura probeert naar een medespeler te passen. Anailson rent richting de bal. Konno rent richting de bal. Anailson onderschept slim de pass. Anailson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nakamura passt de bal met de wreef. Kawaki rent richting de bal. Itoh rent richting de bal. Oyama verovert de bal door een tackle van achteren. Oyama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Saneyoshi is nu in balbezit. Nakamura verovert de bal door een tackle van achteren. Nakamura speelt de bal door. Anailson is nu in balbezit. Anailson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
222 - Dekaseguis F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 61%, Dekaseguis F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
222 - Dekaseguis F.C. 1:1

54e minuut.
Inuzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome onderschept slim de pass. Tamahome met een sublieme pass. Anailson is nu in balbezit. Anailson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kawaki rent richting de bal. Itoh onderschept slim de pass. Itoh geeft een lange en hoge pass. Oiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oiwa geeft een lange en hoge pass. Kina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Nakamura passt de bal zonder na te denken. Tsuzuki probeert naar een medespeler te passen. Bando bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh is nu in balbezit. Itoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 60%, Dekaseguis F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
222 - Dekaseguis F.C. 1:1
222