Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZ*ONE FC GAYY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maeda is nu in balbezit. Kumagai onderschept slim de pass. Kumagai probeert naar een medespeler te passen. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya passt de bal zonder na te denken. Tsuneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ueda rent richting de bal. Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda passt de bal zonder na te denken. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Konno trapt de bal weg van het doel. Nagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagai passt de bal in één keer door. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Yamamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishigame begaat een overtreding. Yamamoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagai met een snel genomen vrije trap. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tange onderschept slim de pass. Tange probeert naar een medespeler te passen. Kumagai met een sublieme pass. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Oguro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oguro passt de bal in één keer door. Kumagai probeert naar een medespeler te passen. Oguro rent richting de bal. Oguro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kumagai speelt de bal door. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro passt de bal zonder na te denken. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Ishigame zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagai is nu in balbezit. Oguro verovert de bal door een tackle van achteren. Oguro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 60%, GAYY 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZ*ONE FC - GAYY 0:0

46e minuut.
Tange geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nagai de bal. Oguro met een sublieme pass. Klungelig pakt Miyamoto de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Ishigame met de inworp. Nagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai rent richting de bal. Kumagai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tokunaga is nu in balbezit. Tokunaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tange met de inworp. Ishigame geeft een lange en hoge pass. Shimokawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda met een sublieme pass. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Kondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - GAYY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 36%, GAYY 64%.
IZ*ONE FC - GAYY 1:0