Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Machi Kagayaku Sushi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hasebe is nu in balbezit. Ohta rent richting de bal. Ohta speelt de bal door. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda onderschept slim de pass. Kawashima maakt een afschuwelijke overtreding. Noda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kawashima is nu in balbezit. Kawashima geeft een hoge lob. Hosogai kopt de bal weg. Kogiku heeft problemen om de bal te vangen. Kogiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 0:1

25e minuut.
Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta passt de bal met de wreef. Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sakemoto de bal. Sakemoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 1:1

28e minuut.
Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasebe met een sublieme pass. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 2:1

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tae-Uk trapt de bal weg. Dedimar heeft problemen om de bal te vangen. Hosogai rent richting de bal. Hosogai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Matsui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai onderschept slim de pass. Hosogai speelt de bal door. Kogiku rent richting de bal. Kogiku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 63%, Kagayaku Sushi 37%.
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 2:1

49e minuut.
Dedimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda onderschept slim de pass. Noda met een sublieme pass. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto schiet op doel. Kaji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 3:1

58e minuut.
Yokoyama controleert de bal met de borst. Dedimar geeft een hoge lob. Inworp. Yokoyama met een snelle inworp. Ohta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Niwa de bal. Toda onderschept slim de pass. Kawashima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawashima krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Yokoyama rent richting de bal. Yokoyama met een sublieme pass. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto draait met de bal, schiet en ... Kaji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 45%, Kagayaku Sushi 55%.
Fukai Machi - Kagayaku Sushi 4:1