Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werewolfs IZ*ONE FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Morisaki de bal. Togawa verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kataoka trapt de bal weg. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizohata begaat een overtreding. Mizohata krijgt een gele kaart. Kidera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kidera kan niet meer verder spelen. Basilio komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Mizohata rent richting de bal. Basilio onderschept slim de pass. Basilio met een sublieme pass. Ono is nu in balbezit. Ono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Togawa de bal. Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda passt de bal zonder na te denken. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Werewolfs - IZ*ONE FC 0:1

22e minuut.
Yamamoto passt de bal zonder na te denken. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono passt de bal in één keer door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maeda passt de bal in één keer door. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kina. Kina krijgt een gele kaart. Morisaki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morisaki kan niet meer verder spelen. Koroki komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Togawa met een sublieme pass. Klungelig pakt Mizohata de bal. Basilio met een sublieme pass. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 54%, IZ*ONE FC 46%.
Werewolfs - IZ*ONE FC 0:1

71e minuut.
Daar is Okina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maeda is nu in balbezit. Maeda passt de bal in één keer door. Koroki is nu in balbezit. Koroki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda probeert naar een medespeler te passen. Koroki is nu in balbezit. Koroki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 59%, IZ*ONE FC 41%.
Werewolfs - IZ*ONE FC 0:1