Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmetto FC Fukai Machi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ohta geeft de bal voor. Suzuki kopt de bal weg. Ohi rent richting de bal. Sakemoto onderschept slim de pass. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmetto FC - Fukai Machi 0:1

5e minuut.
Kawanabe verovert de bal door een tackle van achteren. Kawanabe passt de bal met de wreef. Daar is Sekino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakemoto onderschept slim de pass. Sakemoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Matsui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsui begaat een overtreding. Matsui krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kawanabe geeft de bal voor. Motohashi heeft problemen om de bal te vangen. Sekino rent richting de bal. Sakemoto onderschept slim de pass. Sakemoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmetto FC - Fukai Machi 0:2

33e minuut.
Shiota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hiraoka de bal. Sakemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Sakemoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ohi heeft problemen om de bal te vangen. Noda rent richting de bal. Noda passt de bal in één keer door. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palmetto FC - Fukai Machi 0:3

36e minuut.
Ohi rent richting de bal. Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda probeert naar een medespeler te passen. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto schiet op doel. Mori bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmetto FC 53%, Fukai Machi 47%.
Palmetto FC - Fukai Machi 0:3

76e minuut.
Nagai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jirayia komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ohta geeft de bal voor. Ohi kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noda. Noda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmetto FC 37%, Fukai Machi 63%.
Palmetto FC - Fukai Machi 0:3