Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Sushi the gredion
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kawashima passt de bal met de wreef. Hosogai rent richting de bal. Hosogai passt de bal met de wreef. Daar is Kogiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogiku draait met de bal, schiet en ... Konno bokst de bal weg.

14e minuut.
Kawashima kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hosogai de bal onder controle te krijgen. Ando is nu in balbezit. Kogiku onderschept slim de pass. Kogiku haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Sushi - the gredion 1:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hosogai rent richting de bal. Hosogai geeft de bal voor. Kogiku springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Sushi - the gredion 2:0

29e minuut.
Ohta heeft problemen om de bal te vangen. Ando bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku verovert de bal door een tackle van achteren. Kogiku draait met de bal, schiet en ... Basilio probeert de bal met de borst te controleren. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Matsui geeft de bal voor. Shiral rent richting de bal. Hasebe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hasebe naar de kleedkamers voor een vroege douche. Shiral is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ohta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Sushi 47%, the gredion 53%.
Kagayaku Sushi - the gredion 2:0

50e minuut.
Ohashi speelt de bal door. Shiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiral probeert naar een medespeler te passen. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kaji trapt de bal weg van het doel. Hosogai kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Basilio de bal onder controle te krijgen. Kogiku is nu in balbezit. Kogiku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shiral met de inworp. Ohta kan de bal niet met de borst controleren. Ohta passt de bal zonder na te denken. Kitazawa rent richting de bal. Kitazawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Sushi - the gredion 2:1

73e minuut.
Matsui onderschept slim de pass. Dedimar is nu in balbezit. Matsui onderschept slim de pass. Shiral is nu in balbezit. Shiral geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kitazawa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Sushi - the gredion 2:2

76e minuut.
Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani verovert de bal door een tackle van achteren. Funatani geeft een lange en hoge pass. Kogiku rent richting de bal. Kogiku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Sushi - the gredion 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Sushi 46%, the gredion 54%.
Kagayaku Sushi - the gredion 3:2