Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZ*ONE FC Legend Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Motoyasu onderschept slim de pass. Motoyasu met een sublieme pass. Nakano probeert naar een medespeler te passen. Gonda rent richting de bal. Gonda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yamamoto met een snelle inworp. Nagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Yamamoto onderschept slim de pass. Yamamoto geeft een hoge lob. Yanagimoto rent richting de bal. Koroki onderschept slim de pass. Koroki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kenzaburo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nagai de bal. Kitano rent richting de bal. Kitano schiet op doel. Tokunaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kitano verovert de bal door een tackle van achteren. Kitano passt de bal zonder na te denken. Maeda probeert naar een medespeler te passen. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Legend Warriors 1:0

39e minuut.
Yamamoto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitano is nu in balbezit. Kitano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 58%, Legend Warriors 42%.
IZ*ONE FC - Legend Warriors 1:0

56e minuut.
Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda onderschept slim de pass. Gonda is nu in balbezit. Gonda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IZ*ONE FC - Legend Warriors 1:1

64e minuut.
Morioka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsuneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda met een sublieme pass. Koroki is nu in balbezit. Koroki schiet op doel. Oyama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Maeda passt de bal zonder na te denken. Okabe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koroki. Koroki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 53%, Legend Warriors 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZ*ONE FC - Legend Warriors 1:1