Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legend Warriors IZ*ONE FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Okina is nu in balbezit. Komano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okina. Komano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Komano kan niet meer verder spelen. Ono komt het veld opgelopen. Kenzaburo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gonda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Okina onderschept slim de pass. Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda passt de bal in één keer door. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Warriors - IZ*ONE FC 0:1

33e minuut.
Yanagimoto trapt de bal weg. Kitano kopt de bal weg. Daar is Tokunaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda rent richting de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yanagimoto probeert de bal aan de voet te houden. Kurosawa met een sublieme pass. Mizohata probeert naar een medespeler te passen. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Warriors - IZ*ONE FC 0:2

38e minuut.
Maeda onderschept slim de pass. Kitano rent richting de bal. Maeda maakt een afschuwelijke overtreding. Maeda krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Okabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Oyama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Warriors - IZ*ONE FC 0:3

44e minuut.
Magrao rent richting de bal. Magrao met een sublieme pass. Morisaki rent richting de bal. Maeda rent richting de bal. Maeda haalt uit met een fantastische trap. Oyama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Warriors 70%, IZ*ONE FC 30%.
Legend Warriors - IZ*ONE FC 0:3

48e minuut.
Tsuneda geeft een hoge lob. Yamamoto rent richting de bal. Yamamoto passt de bal in één keer door. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Warriors - IZ*ONE FC 0:4

51e minuut.
Mizohata controleert de bal met de borst. Mizohata passt de bal in één keer door. Yanagimoto is nu in balbezit. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Warriors 53%, IZ*ONE FC 47%.
Legend Warriors - IZ*ONE FC 0:4