Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gredion Fukai Machi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten tragisch
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Asari onderschept slim de pass. Asari geeft een lange en hoge pass. Sakemoto is nu in balbezit. Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Komatsu trapt de bal weg van het doel. Funatani rent richting de bal. Ohta begaat een overtreding. Ohta krijgt een gele kaart. Funatani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Funatani kan niet meer verder spelen. Bando komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Sakemoto met een sublieme pass. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta speelt de bal door. Kawanabe is nu in balbezit. Kawanabe haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sugawara is nu in balbezit. Sugawara geeft de bal voor. Ohashi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kitazawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitazawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the gredion - Fukai Machi 1:0

30e minuut.
Ohta rent richting de bal. Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Yokoyama passt de bal met de wreef. Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yokoyama onderschept slim de pass. Yokoyama met een sublieme pass. Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa onderschept slim de pass. Tsubasa passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the gredion - Fukai Machi 1:1

39e minuut.
Sugawara rent richting de bal. Sugawara passt de bal met de wreef. Kitazawa is nu in balbezit. Ohta rent richting de bal. Ohta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tsubasa is nu in balbezit. Ohashi verovert de bal door een tackle van achteren. Ohashi probeert naar een medespeler te passen. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa draait met de bal, schiet en ... Tae-Uk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
the gredion - Fukai Machi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gredion 41%, Fukai Machi 59%.
the gredion - Fukai Machi 2:1

49e minuut.
Yokoyama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sugawara rent richting de bal. Sugawara passt de bal met de wreef. Kitazawa is nu in balbezit. Kitazawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Kawanabe passt de bal in één keer door. Bando bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Sakemoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Matsui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta onderschept slim de pass. Ohta met een sublieme pass. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tsubasa rent richting de bal. Bando schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsubasa raakt geblesseerd tijdens het duel. Yokoyama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto draait met de bal, schiet en ... Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ando rent richting de bal. Yokoyama onderschept slim de pass. Yokoyama probeert naar een medespeler te passen. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Matsui is nu in balbezit. Ohashi onderschept slim de pass. Ohashi probeert naar een medespeler te passen. Ohta is nu in balbezit. Ohta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the gredion - Fukai Machi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gredion 53%, Fukai Machi 47%.
the gredion - Fukai Machi 3:1