Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Machi the gredion
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa speelt de bal door. Daar is Sakemoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - the gredion 1:0

8e minuut.
Toda speelt de bal door. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa rent richting de bal. Kitazawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ohashi probeert naar een medespeler te passen. Ohmori rent richting de bal. Matsui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matsui krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ohmori onderschept slim de pass. Ohmori met een sublieme pass. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa draait met de bal, schiet en ... Motohashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Machi - the gredion 1:1

29e minuut.
Tsubasa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noda komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Konno trapt de bal weg. Ando rent richting de bal. Ando probeert naar een medespeler te passen. Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmori draait met de bal, schiet en ... Tae-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 60%, the gredion 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Machi - the gredion 1:1

74e minuut.
Noda rent richting de bal. Noda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Basilio de bal. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 61%, the gredion 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Machi - the gredion 1:1