Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Sushi Palmetto FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Matsuoka geeft een hoge lob. Kogiku probeert de bal aan de voet te houden. Ohguro is nu in balbezit. Kogiku onderschept slim de pass. Kogiku schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Nakao verovert de bal door een tackle van achteren. Kawashima is nu in balbezit. Kawashima geeft de bal voor. Kogiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku schiet op doel. Mori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dedimar rent richting de bal. Hiraoka onderschept slim de pass. Shiota rent richting de bal. Hiraoka is nu in balbezit. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dedimar onderschept slim de pass. Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hosogai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dedimar met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kaji geeft een lange en hoge pass. Ohguro is nu in balbezit. Kogiku onderschept slim de pass. Kogiku haalt uit met een fantastische trap. Mori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Sushi - Palmetto FC 1:0

26e minuut.
Ohi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Suzuki de bal. Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka is nu in balbezit. Matsuoka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hiraoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedimar verovert de bal door een tackle van achteren. Dedimar passt de bal met de wreef. Hosogai rent richting de bal. Hosogai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Suzuki geeft een lange en hoge pass. Kawashima kopt de bal weg. Daar is Nakao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogiku is nu in balbezit. Kogiku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai onderschept slim de pass. Kogiku rent richting de bal. Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Ohi de bal. Hosogai is nu in balbezit. Hosogai met een sublieme pass. Kogiku rent richting de bal. Kogiku schiet op doel. Mori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kogiku is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Sushi 32%, Palmetto FC 68%.
Kagayaku Sushi - Palmetto FC 1:0

63e minuut.
Saeki met een snelle inworp. Shiota is nu in balbezit. Kawashima begaat een overtreding. Shiota raakt geblesseerd tijdens het duel. Nakao komt bij de bal en schiet. Kaji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

84e minuut.
Matsuoka rent richting de bal. Matsuoka passt de bal zonder na te denken. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai verovert de bal door een tackle van achteren. Hosogai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kaji met een sublieme pass. Hiraoka is nu in balbezit. Tsukamoto is nu in balbezit. Hiraoka onderschept slim de pass. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap. Kaji bokst de bal weg. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka draait met de bal, schiet en ... Kaji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Sushi - Palmetto FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Sushi 45%, Palmetto FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Sushi - Palmetto FC 1:1