Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZ*ONE FC Palmetto FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ohi is nu in balbezit. Maeda onderschept slim de pass. Maeda passt de bal zonder na te denken. Shiota rent richting de bal. Shiota schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Mori met een sublieme pass. Motohashi kopt de bal weg. Tokunaga heeft problemen om de bal te vangen. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yamamoto passt de bal met de wreef. Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Motohashi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motohashi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 68%, Palmetto FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZ*ONE FC - Palmetto FC 0:0

53e minuut.
Mizohata is nu in balbezit. Motohashi onderschept slim de pass. Motohashi passt de bal zonder na te denken. Shiota is nu in balbezit. Shiota draait met de bal, schiet en ... Shimokawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mori niet meer kan verder spelen. Terada komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mizohata is nu in balbezit. Mizohata passt de bal in één keer door. Ohguro heeft problemen om de bal te vangen. Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yamamoto passt de bal in één keer door. Okina is nu in balbezit. Tokunaga begaat een overtreding. Okina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Terada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Morisaki is nu in balbezit. Sekino is nu in balbezit. Morisaki verovert de bal door een tackle van achteren. Morisaki schiet op doel. Terada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Palmetto FC 1:0

70e minuut.
Ohi speelt de bal door. Klungelig pakt Suzuki de bal. Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda haalt uit met een fantastische trap. Ohguro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Palmetto FC 2:0

86e minuut.
Mizohata met een sublieme pass. Daar is Morisaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki onderschept slim de pass. Morisaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Palmetto FC 3:0

87e minuut.
Hiraoka onderschept slim de pass. Hiraoka met een sublieme pass. Ohi rent richting de bal. Morisaki verovert de bal door een tackle van achteren. Morisaki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 38%, Palmetto FC 62%.
IZ*ONE FC - Palmetto FC 3:0