Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gredion GAYY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ohashi geeft de bal voor. Shiral is nu in balbezit. Shiral probeert naar een medespeler te passen. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Oguro rent richting de bal. Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohashi passt de bal zonder na te denken. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ando is nu in balbezit. Ando geeft de bal voor. Ohta kopt de bal weg. Kitazawa controleert de bal met de borst. Kitazawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the gredion - GAYY 1:0

24e minuut.
Ando bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikai is nu in balbezit. Nikai geeft een lange en hoge pass. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kumagai rent richting de bal. Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai onderschept slim de pass. Oguro is nu in balbezit. Oguro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ohta is nu in balbezit. Kumagai onderschept slim de pass. Kumagai speelt de bal door. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto draait met de bal, schiet en ... Konno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gredion 62%, GAYY 38%.
the gredion - GAYY 1:0

62e minuut.
Daar is Oguro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oguro speelt de bal door. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Basilio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the gredion - GAYY 1:1

64e minuut.
Kumagai rent richting de bal. Kitazawa onderschept slim de pass. Ohta rent richting de bal. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Konno trapt de bal weg. Kumagai kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Basilio de bal onder controle te krijgen. Oguro is nu in balbezit. Oguro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morita verovert de bal door een tackle van achteren. Morita geeft een hoge lob. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kitazawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shiral rent richting de bal. Shiral geeft een lange en hoge pass. Chiyotanda is nu in balbezit. Kitazawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kitazawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the gredion - GAYY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gredion 51%, GAYY 49%.
the gredion - GAYY 2:1