Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Machi Werewolfs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.6
tragic Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kidera verovert de bal door een tackle van achteren. Ono is nu in balbezit. Kidera rent richting de bal. Kidera schiet op doel. Tae-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Werewolfs 0:1

10e minuut.
Matsui geeft een lange en hoge pass. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto passt de bal met de wreef. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Togawa probeert naar een medespeler te passen. Kidera rent richting de bal. Ono is nu in balbezit. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Okina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oguro rent richting de bal. Oguro passt de bal in één keer door. Kidera rent richting de bal. Kidera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Okina probeert naar een medespeler te passen. Kidera is nu in balbezit. Yokoyama is nu in balbezit. Kidera onderschept slim de pass. Kidera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ono rent richting de bal. Asari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ono raakt geblesseerd tijdens het duel. Kidera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tae-Uk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Werewolfs 0:2

36e minuut.
Ono is nu in balbezit. Motohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono verovert de bal door een tackle van achteren. Kidera rent richting de bal. Kidera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Oguro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nagai de bal. Gonda kopt de bal weg. Ono is nu in balbezit. Ono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera verovert de bal door een tackle van achteren. Kidera passt de bal met de wreef. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 64%, Werewolfs 36%.
Fukai Machi - Werewolfs 0:2

84e minuut.
Asari geeft de bal voor. Inworp. Nakagawa met de inworp. Oguro is nu in balbezit. Oguro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 63%, Werewolfs 37%.
Fukai Machi - Werewolfs 0:2