Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAYY Palmetto FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ueda verovert de bal door een tackle van achteren. Ueda geeft de bal voor. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap. Mori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tange bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai begaat een overtreding. Kumagai krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Miyamoto rent richting de bal. Sekino onderschept slim de pass. Sekino speelt de bal door. Hiraoka heeft problemen om de bal te vangen. Hiraoka schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaji met de inworp. Shiota rent richting de bal. Shiota geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAYY 51%, Palmetto FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAYY - Palmetto FC 0:0

46e minuut.
Daar is Shiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiota passt de bal zonder na te denken. Ohi is nu in balbezit. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Shiota passt de bal zonder na te denken. Daar is Chiyotanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka draait met de bal, schiet en ... Kondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GAYY - Palmetto FC 0:1

64e minuut.
Fujigaya met de inworp. Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokunaga maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tokunaga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Shiota passt de bal zonder na te denken. Tange rent richting de bal. Hiraoka onderschept slim de pass. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAYY 52%, Palmetto FC 48%.
GAYY - Palmetto FC 0:1