Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmetto FC GAYY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Tange kopt de bal weg. Shiota heeft problemen om de bal te vangen. Shiota met een sublieme pass. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kondo met een harde bal richting middenveld. Kumagai is nu in balbezit. Kumagai passt de bal zonder na te denken. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kondo trapt de bal weg van het doel. Ueda kopt de bal weg. Daar is Tokunaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nishitami geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ueda is nu in balbezit. Motohashi onderschept slim de pass. Motohashi met een sublieme pass. Daar is Shiota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiota haalt uit met een fantastische trap. Kondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmetto FC - GAYY 1:0

23e minuut.
Kumagai met een sublieme pass. Oguro is nu in balbezit. Oguro probeert naar een medespeler te passen. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame geeft de bal voor. Paal!

32e minuut.
Tange is nu in balbezit. Hiraoka is nu in balbezit. Tange is nu in balbezit. Hiraoka verovert de bal door een tackle van achteren. Hiraoka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ueda passt de bal met de wreef. Oguro is nu in balbezit. Oguro passt de bal zonder na te denken. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ueda is nu in balbezit. Motohashi onderschept slim de pass. Motohashi passt de bal zonder na te denken. Hiraoka rent richting de bal. Hiraoka draait met de bal, schiet en ... Kondo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmetto FC 50%, GAYY 50%.
Palmetto FC - GAYY 1:0

57e minuut.
Ishigame is nu in balbezit. Suzuki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tange met de inworp. Ishigame geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sekino rent richting de bal. Miyamoto rent richting de bal. Sekino begaat een overtreding. Sekino krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ohi is nu in balbezit. Ishigame onderschept slim de pass. Ishigame passt de bal met de wreef. Oguro is nu in balbezit. Oguro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmetto FC 54%, GAYY 46%.
Palmetto FC - GAYY 1:0