Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Machi Legend Warriors
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Doeltrap. Oyama trapt de bal weg. Kawanabe kopt de bal weg. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kenzaburo is nu in balbezit. Kenzaburo met een sublieme pass. Daar is Motoyasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Katsuya heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nakano zal de hoekschop nemen. Komano krijgt zijn hoofd ertegen. Tae-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Legend Warriors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 53%, Legend Warriors 47%.
Fukai Machi - Legend Warriors 0:1

49e minuut.
Katsuya onderschept slim de pass. Katsuya geeft een hoge lob. Yokoyama rent richting de bal. Kitano is nu in balbezit. Kitano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Tsubasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsubasa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sakemoto de bal. Sakemoto draait met de bal, schiet en ... Okabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ohta speelt de bal door. Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa draait met de bal, schiet en ... Kawanabe rent richting de bal. Kawanabe draait met de bal, schiet en ... Oyama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Machi - Legend Warriors 1:1

58e minuut.
Nagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Komano onderschept slim de pass. Komano passt de bal in één keer door. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Legend Warriors 1:2

64e minuut.
Kenzaburo is nu in balbezit. Kenzaburo met een sublieme pass. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ... Tae-Uk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - Legend Warriors 1:3

71e minuut.
Katsuya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawanabe rent richting de bal. Kurosawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurosawa krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nagai passt de bal zonder na te denken. Nakao geeft een lange en hoge pass. Motohashi is nu in balbezit. Gonda onderschept slim de pass. Gonda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 44%, Legend Warriors 56%.
Fukai Machi - Legend Warriors 1:3