Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmetto FC Werewolfs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera probeert naar een medespeler te passen. Ono rent richting de bal. Ono draait met de bal, schiet en ... Sekino probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Gonda neemt de hoekschop. Oguro kopt de bal weg. Ono heeft problemen om de bal te vangen. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gonda met de inworp. Kidera is nu in balbezit. Ohi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ohi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ohi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Shiota is nu in balbezit. Okina verovert de bal door een tackle van achteren. Okina met een sublieme pass. Ono is nu in balbezit. Ono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kidera is nu in balbezit. Motohashi onderschept slim de pass. Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Motohashi verovert de bal door een tackle van achteren. Motohashi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hiraoka heeft problemen om de bal te vangen. Hiraoka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hiraoka heeft problemen om de bal te vangen. Kataoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmetto FC 52%, Werewolfs 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palmetto FC - Werewolfs 0:0

53e minuut.
Oguro passt de bal met de wreef. Daar is Okina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okina met een sublieme pass. Kidera rent richting de bal. Kidera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shiota kopt de bal weg. Kaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaji passt de bal met de wreef. Hiraoka is nu in balbezit. Hiraoka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Oguro probeert naar een medespeler te passen. Motohashi rent richting de bal. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palmetto FC - Werewolfs 0:1

85e minuut.
Shiota onderschept slim de pass. Shiota passt de bal in één keer door. Hiraoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiraoka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palmetto FC - Werewolfs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmetto FC 61%, Werewolfs 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palmetto FC - Werewolfs 1:1