Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Machi IZ*ONE FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
tragic Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Magrao rent richting de bal. Nagai speelt de bal door. Yokoyama rent richting de bal. Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tsubasa is nu in balbezit. Tsuneda onderschept slim de pass. Tsuneda passt de bal zonder na te denken. Morisaki heeft problemen om de bal te vangen. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ohta is nu in balbezit. Ohta passt de bal in één keer door. Matsui is nu in balbezit. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tokunaga is nu in balbezit. Sakemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Sakemoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tsuneda rent richting de bal. Tsuneda geeft een hoge lob. Magrao kopt de bal weg. Morisaki rent richting de bal. Morisaki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Asari geeft een lange en hoge pass. Tsuneda met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Maeda de bal onder controle te krijgen. Morisaki rent richting de bal. Morisaki schiet op doel. Tae-Uk bokst de bal weg. Motohashi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 49%, IZ*ONE FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Machi - IZ*ONE FC 0:0

48e minuut.
Yamamoto geeft een lange en hoge pass. Asari kopt de bal weg. Tsuneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa draait met de bal, schiet en ... Shimokawa bokst de bal weg.

55e minuut.
Shimokawa trapt de bal weg. Matsui kopt de bal weg. Tokunaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa schiet op doel. Shimokawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - IZ*ONE FC 1:0

59e minuut.
Sakemoto rent richting de bal. Tsubasa rent richting de bal. Sakemoto rent richting de bal. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tsubasa verovert de bal door een tackle van achteren. Tsubasa speelt de bal door. Yamamoto geeft de bal voor. Yokoyama probeert naar een medespeler te passen. Kawanabe geeft een hoge lob. Shimokawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto passt de bal in één keer door. Nagai rent richting de bal. Tsubasa verovert de bal door een tackle van achteren. Tsubasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 33%, IZ*ONE FC 67%.
Fukai Machi - IZ*ONE FC 1:0