Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZ*ONE FC Fukai Machi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Magrao met de inworp. Yokoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda verovert de bal door een tackle van achteren. Maeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nagai is nu in balbezit. Matsui geeft een hoge lob. Tokunaga probeert de bal aan de voet te houden. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Fukai Machi 0:1

36e minuut.
Tsubasa rent richting de bal. Tsuneda rent richting de bal. Tsubasa verovert de bal door een tackle van achteren. Tsubasa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tokunaga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Fukai Machi 0:2

38e minuut.
Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Yokoyama probeert naar een medespeler te passen. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nagai rent richting de bal. Matsui onderschept slim de pass. Matsui passt de bal zonder na te denken. Tsubasa heeft problemen om de bal te vangen. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Fukai Machi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 55%, Fukai Machi 45%.
IZ*ONE FC - Fukai Machi 0:3

54e minuut.
Kawanabe met een snelle inworp. Daar is Matsui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagai begaat een overtreding. Matsui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matsui kan niet meer verder spelen. Katsuya komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Asari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe geeft een hoge lob. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap. Shimokawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki schiet op doel. Tae-Uk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Fukai Machi 1:3

81e minuut.
Yokoyama geeft een lange en hoge pass. Ohta is nu in balbezit. Ohta passt de bal zonder na te denken. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 54%, Fukai Machi 46%.
IZ*ONE FC - Fukai Machi 1:3