Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werewolfs the gredion
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Sugawara is nu in balbezit. Sugawara passt de bal in één keer door. Togawa is nu in balbezit. Kitazawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kitazawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Togawa onderschept slim de pass. Ohmori onderschept slim de pass. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmori rent richting de bal. Ohmori draait met de bal, schiet en ... Kataoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ono rent richting de bal. Kidera is nu in balbezit. Ono rent richting de bal. Kidera is nu in balbezit. Kidera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Shiral is nu in balbezit. Toryiama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shiral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohmori legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kataoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Werewolfs - the gredion 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 44%, the gredion 56%.
Werewolfs - the gredion 0:1

51e minuut.
Oguro verovert de bal door een tackle van achteren. Oguro probeert naar een medespeler te passen. Ono is nu in balbezit. Kidera rent richting de bal. Kidera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aoki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Morita passt de bal in één keer door. Shiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiral probeert naar een medespeler te passen. Ohmori rent richting de bal. Ohmori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ohmori raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gonda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kidera controleert de bal met de borst. Funatani rent richting de bal. Kidera begaat een overtreding. Kidera krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Okina speelt de bal door. Ohashi rent richting de bal. Ohashi passt de bal met de wreef. Ono is nu in balbezit. Ono haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Werewolfs - the gredion 1:1

83e minuut.
Kitazawa is nu in balbezit. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Toryiama rent richting de bal. Gonda onderschept slim de pass. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gonda kopt de bal weg. Klungelig pakt Togawa de bal. Togawa passt de bal met de wreef. Kitazawa is nu in balbezit. Kitazawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gonda is nu in balbezit. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Kataoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Werewolfs - the gredion 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 44%, the gredion 56%.
Werewolfs - the gredion 1:2