Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAYY Fukai Machi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten tragic
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ueda geeft een hoge lob. Inworp. Asari met een snelle inworp. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe geeft een hoge lob. Kondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GAYY - Fukai Machi 0:1

5e minuut.
Nagai onderschept slim de pass. Nagai geeft een hoge lob. Sakemoto kopt de bal weg. Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap. Kondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Matsui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawanabe kan de bal niet met de borst controleren. Ueda rent richting de bal. Kawanabe onderschept slim de pass. Kawanabe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujigaya met een sublieme pass. Chiyotanda is nu in balbezit. Sakemoto onderschept slim de pass. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Oguro passt de bal in één keer door. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto draait met de bal, schiet en ... Tae-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GAYY - Fukai Machi 1:1

24e minuut.
Tae-Uk met een harde bal richting middenveld. Ishigame kopt de bal weg. Yokoyama probeert naar een medespeler te passen. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GAYY - Fukai Machi 1:2

31e minuut.
Kumagai passt de bal zonder na te denken. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame passt de bal met de wreef. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nishitami met een snelle inworp. Oguro rent richting de bal. Oguro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yokoyama de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matsui is nu in balbezit. Ueda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matsui. Matsui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAYY 38%, Fukai Machi 62%.
GAYY - Fukai Machi 1:2

50e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Oguro passt de bal met de wreef. Daar is Motohashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Konno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsubasa is nu in balbezit. Tsubasa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nagai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumagai met de inworp. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Tsubasa de bal. Kumagai rent richting de bal. Kumagai passt de bal met de wreef. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kumagai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Motohashi de bal. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto schiet op doel. Tae-Uk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GAYY - Fukai Machi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAYY 49%, Fukai Machi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAYY - Fukai Machi 2:2