Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Machi GAYY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Asari rent richting de bal. Nishitami rent richting de bal. Nishitami passt de bal in één keer door. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Katsuya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ueda onderschept slim de pass. Ueda passt de bal in één keer door. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - GAYY 0:1

11e minuut.
Motohashi rent richting de bal. Motohashi geeft een lange en hoge pass. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto onderschept slim de pass. Sakemoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Machi - GAYY 1:1

14e minuut.
Kumagai met een sublieme pass. Oguro is nu in balbezit. Oguro speelt de bal door. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap. Tae-Uk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - GAYY 1:2

20e minuut.
Tsubasa schiet op doel. Chiyotanda kopt de bal weg. Daar is Konno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fukai Machi - GAYY 2:2

35e minuut.
Doeltrap. Motohashi trapt de bal weg. Kumagai kopt de bal weg. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel. Tae-Uk bokst de bal weg.

41e minuut.
Katsuya kan de bal niet met de borst controleren. Oguro onderschept slim de pass. Oguro probeert naar een medespeler te passen. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel. Tae-Uk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 53%, GAYY 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Machi - GAYY 2:2

47e minuut.
Tange geeft de bal voor. Nagai rent richting de bal. Nagai geeft de bal voor. Sakemoto rent richting de bal. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chiyotanda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Machi - GAYY 3:2

54e minuut.
Yokoyama met een sublieme pass. Nagai rent richting de bal. Nagai geeft een lange en hoge pass. Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa schiet op doel. Kondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Motohashi geeft een lange en hoge pass. Ueda rent richting de bal. Ueda speelt de bal door. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nishitami zal de hoekschop nemen. Kumagai is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Yokoyama ... Strafschop! Kumagai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kumagai kan niet meer verder spelen. Yokoyama geeft een lange en hoge pass. Nikai komt het veld opgelopen. Oguro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Ishigame geeft een hoge lob. Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asari de bal. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Kawanabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawanabe krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Asari onderschept slim de pass. Asari geeft de bal voor. Chiyotanda kopt de bal weg. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Machi 51%, GAYY 49%.
Fukai Machi - GAYY 3:2