Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZ*ONE FC Kagayaku Sushi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Niwa met de inworp. Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 0:1

3e minuut.
Hasebe geeft de bal voor. Inworp. Okina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 1:1

5e minuut.
Kogiku rent richting de bal. Hino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku onderschept slim de pass. Kogiku draait met de bal, schiet en ... Shimokawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 1:2

6e minuut.
Kawashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda onderschept slim de pass. Maeda passt de bal in één keer door. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 2:2

9e minuut.
Nagai passt de bal met de wreef. Yamamoto is nu in balbezit. Kogiku onderschept slim de pass. Kogiku draait met de bal, schiet en ... Niwa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Maeda is nu in balbezit. Maeda geeft de bal voor. Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Okina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kawamura de bal onder controle te krijgen. Paal!

23e minuut.
Tokunaga heeft problemen om de bal te vangen. Kogiku rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokunaga. Kogiku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hosogai komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Okina verovert de bal door een tackle van achteren. Okina passt de bal in één keer door. Maeda heeft problemen om de bal te vangen. Morisaki rent richting de bal. Morisaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Suguri geeft een hoge lob. Tsuneda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsukamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kawashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda begaat een overtreding. Kawashima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kawashima met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tsuneda de bal. Hino rent richting de bal. Kogiku onderschept slim de pass. Kogiku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Yamamoto geeft een hoge lob. Inworp. Matsuoka met een snelle inworp. Hosogai is nu in balbezit. Hosogai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 51%, Kagayaku Sushi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 2:2

53e minuut.
Maeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim rent richting de bal. Maeda onderschept slim de pass. Maeda haalt uit met een fantastische trap. Kaji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kim rent richting de bal. Kim geeft een lange en hoge pass. Tokunaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kogiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Hasebe met de inworp. Kim probeert naar een medespeler te passen. Kogiku is nu in balbezit. Kogiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 2:3

83e minuut.
Nagai passt de bal zonder na te denken. Maeda is nu in balbezit. Maeda passt de bal met de wreef. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE FC 36%, Kagayaku Sushi 64%.
IZ*ONE FC - Kagayaku Sushi 2:3