Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Neko mitui
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hada verovert de bal door een tackle van achteren. Konno rent richting de bal. Hada onderschept slim de pass. Hada passt de bal zonder na te denken. Wanami verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Funatani geeft een hoge lob. Tsuboi kopt de bal weg. Hoshino heeft problemen om de bal te vangen. Sakai is nu in balbezit. Sakai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Akahoshi rent richting de bal. Moniwa heeft problemen om de bal te vangen. Akahoshi is nu in balbezit. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hoshino kopt de bal weg. Tsuboi is nu in balbezit. Konno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine speelt de bal door. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa schiet op doel. Ezoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Neko - mitui 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Neko 52%, mitui 48%.
Kawaii Neko - mitui 1:0

54e minuut.
Shiral met een snelle inworp. Hada is nu in balbezit. Hada met een sublieme pass. Sakai heeft problemen om de bal te vangen. Sakai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hada rent richting de bal. Hada haalt uit met een fantastische trap. Wanami probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hoshino passt de bal zonder na te denken. Tsuneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda probeert naar een medespeler te passen. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap. Ezoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

68e minuut.
Inworp. Sahara met een snelle inworp. Hoshino speelt de bal door. Sahara is nu in balbezit. Sahara geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Neko 66%, mitui 34%.
Kawaii Neko - mitui 1:0