Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Neko Omoshirori Hoshi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Akahoshi met een sublieme pass. Moniwa rent richting de bal. Moniwa met een sublieme pass. Akahoshi is nu in balbezit. Akahoshi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Funaki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fujiyama de bal. Konno is nu in balbezit. Hagimura onderschept slim de pass. Hagimura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Hagimura de bal. Fuji rent richting de bal. Hagimura rent richting de bal. Hagimura draait met de bal, schiet en ... Wanami probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurisawa met een snelle inworp. Hagimura is nu in balbezit. Hagimura geeft de bal voor. Kondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Funatani met een snelle inworp. Konno rent richting de bal. Hagimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konno roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Konno kan niet meer verder spelen. Nishimura komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Hagimura is nu in balbezit. Nishimura rent richting de bal. Hagimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagimura krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kondo rent richting de bal. Funatani begaat een overtreding. Kondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Neko 62%, Omoshirori Hoshi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Neko - Omoshirori Hoshi 0:0

46e minuut.
Fuji rent richting de bal. Moniwa onderschept slim de pass. Hagimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagimura krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Komine geeft een hoge lob. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ... Saneyoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Moniwa is nu in balbezit. Akahoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa rent richting de bal. Akahoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akahoshi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Morikawa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Funaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuji is nu in balbezit. Fuji haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Funaki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Neko 64%, Omoshirori Hoshi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Neko - Omoshirori Hoshi 0:0