Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n.k.p Taithen Da Kouen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Kaji heeft problemen om de bal te vangen. Kaji met een sublieme pass. Maki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame onderschept slim de pass. Ishigame haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kaji speelt de bal door. Nakaharai is nu in balbezit. Kokeguchi rent richting de bal. Kokeguchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Kaji de bal. Kaji passt de bal zonder na te denken. Nakaharai rent richting de bal. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
n.k.p - Taithen Da Kouen 1:0

33e minuut.
Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tashiro met een sublieme pass. Ishigame is nu in balbezit. Ishigame draait met de bal, schiet en ... Tanaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n.k.p 46%, Taithen Da Kouen 54%.
n.k.p - Taithen Da Kouen 1:0

46e minuut.
Ishigame is nu in balbezit. Ishigame passt de bal zonder na te denken. Daar is Jo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokeguchi is nu in balbezit. Kokeguchi draait met de bal, schiet en ... Kurosawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Hirao geeft de bal voor. Miura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai onderschept slim de pass. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nakaharai heeft problemen om de bal te vangen. Kokeguchi rent richting de bal. Morishi probeert naar een medespeler te passen. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Komano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noda komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nishitani geeft de bal voor. Morishi rent richting de bal. Morishi geeft een hoge lob. Mizuhara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizuhara geeft een hoge lob. Tanaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Miura kopt de bal weg. Okudera rent richting de bal. Okudera passt de bal zonder na te denken. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n.k.p 41%, Taithen Da Kouen 59%.
n.k.p - Taithen Da Kouen 1:0