Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azis n.k.p
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motohashi met een snelle inworp. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase geeft een hoge lob. Ishikawa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Amaterasu passt de bal zonder na te denken. Okuma heeft problemen om de bal te vangen. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap. Okuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azis - n.k.p 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azis 54%, n.k.p 46%.
azis - n.k.p 1:0

50e minuut.
Shiokawa geeft de bal voor. Motohashi kopt de bal weg. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nishitani passt de bal zonder na te denken. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi haalt uit met een fantastische trap. Naruoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azis - n.k.p 1:1

76e minuut.
Oguro geeft de bal voor. Fujigawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaterasu maakt een afschuwelijke overtreding. Amaterasu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Maki geeft de bal voor. Tanno is nu in balbezit. Nakaharai onderschept slim de pass. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap. Naruoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Shiokawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiokawa speelt de bal door. Yamase is nu in balbezit. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azis 62%, n.k.p 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azis - n.k.p 1:1