Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taithen Da Kouen Milcherstar United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno probeert naar een medespeler te passen. Yokotani rent richting de bal. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. Okudera heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miyazawa zal de hoekschop nemen. Daar is Amano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. Kurosawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taithen Da Kouen - Milcherstar United 0:1

9e minuut.
Ishigame probeert de bal aan de voet te houden. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tashiro krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Ishigame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishita onderschept slim de pass. Morishita probeert naar een medespeler te passen. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taithen Da Kouen - Milcherstar United 0:2

31e minuut.
Doeltrap. Maekawa met een harde bal richting middenveld. Tashiro heeft problemen om de bal te vangen. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Maekawa met een harde bal richting middenveld. Saito kopt de bal weg. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taithen Da Kouen 44%, Milcherstar United 56%.
Taithen Da Kouen - Milcherstar United 0:2

61e minuut.
Jo passt de bal zonder na te denken. Tanno is nu in balbezit. Tanno passt de bal zonder na te denken. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Morishita speelt de bal door. Komano heeft problemen om de bal te vangen. Komano passt de bal in één keer door. Saito is nu in balbezit. Saito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani passt de bal in één keer door. Tashiro probeert naar een medespeler te passen. Yanagisawa is nu in balbezit. Yanagisawa speelt de bal door. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taithen Da Kouen 45%, Milcherstar United 55%.
Taithen Da Kouen - Milcherstar United 0:2