Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azis Taithen Da Kouen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Motohashi passt de bal in één keer door. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa schiet op doel. Kurosawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
azis - Taithen Da Kouen 1:0

10e minuut.
Kojima probeert naar een medespeler te passen. Yanagisawa is nu in balbezit. Yanagisawa met een sublieme pass. Koga is nu in balbezit. Koga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Shiokawa rent richting de bal. Koga onderschept slim de pass. Koga passt de bal in één keer door. Ishigame rent richting de bal. Ishigame schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Koga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tashiro komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ishikawa heeft problemen om de bal te vangen. Okudera rent richting de bal. Ishikawa onderschept slim de pass. Ishikawa schiet op doel. Kurosawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azis - Taithen Da Kouen 2:0

35e minuut.
Mijata geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanakadate met de inworp. Mizuhara rent richting de bal. Mizuhara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yamase speelt de bal door. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap. Kurosawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azis 45%, Taithen Da Kouen 55%.
azis - Taithen Da Kouen 2:0

46e minuut.
Ishigame passt de bal met de wreef. Mijata rent richting de bal. Shiokawa is nu in balbezit. Mizuhara verovert de bal door een tackle van achteren. Mizuhara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Oguro rent richting de bal. Tashiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oguro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shiokawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tashiro is nu in balbezit. Tashiro passt de bal zonder na te denken. Ishigame rent richting de bal. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro haalt uit met een fantastische trap. Naruoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azis 61%, Taithen Da Kouen 39%.
azis - Taithen Da Kouen 2:0