Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milcherstar United n.k.p
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Miura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi met een sublieme pass. Kasai is nu in balbezit. Kasai geeft de bal voor. Maekawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Miura bereikt de bal nog maar net als eerste. Miura probeert naar een medespeler te passen. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap. Maekawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milcherstar United - n.k.p 0:1

24e minuut.
Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao probeert naar een medespeler te passen. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi rent richting de bal. Kokeguchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Okudera passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirao met de inworp. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nishitani geeft een lange en hoge pass. Kaji probeert naar een medespeler te passen. Nakaharai rent richting de bal. Kokeguchi is nu in balbezit. Kokeguchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milcherstar United - n.k.p 0:2

40e minuut.
Hirao speelt de bal door. Kaji rent richting de bal. Kaji passt de bal zonder na te denken. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milcherstar United 63%, n.k.p 37%.
Milcherstar United - n.k.p 0:2

56e minuut.
Kaji speelt de bal door. Saito is nu in balbezit. Saito passt de bal zonder na te denken. Yokotani rent richting de bal. Yokotani draait met de bal, schiet en ... Okuma bokst de bal weg.

61e minuut.
Maki rent richting de bal. Saito onderschept slim de pass. Saito speelt de bal door. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Mijata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tanno de bal. Kokeguchi met een sublieme pass. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milcherstar United - n.k.p 0:3

81e minuut.
Daar is Saito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimura is nu in balbezit. Kokeguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kokeguchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kaji verovert de bal door een tackle van achteren. Kaji passt de bal met de wreef. Kimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi rent richting de bal. Kokeguchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milcherstar United 56%, n.k.p 44%.
Milcherstar United - n.k.p 0:3