Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleber fgdfghgh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Nakamura geeft de bal voor. Inworp. Kurosawa met de inworp. Daar is Kina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kina geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sugai is nu in balbezit. Sugai passt de bal met de wreef. Sanada is nu in balbezit. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nagahisa kopt de bal weg. Inworp. Kurosawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meta is nu in balbezit. Meta schiet op doel. Miyazaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kina is nu in balbezit. Kina passt de bal zonder na te denken. Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kano schiet op doel. Dogaki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Funatani speelt de bal door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanada bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida onderschept slim de pass. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleber - fgdfghgh 1:0

45e minuut.
Inworp. Nishino met een snelle inworp. Kina is nu in balbezit. Kina geeft een lange en hoge pass. Kano heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Kano is nu in balbezit. Kano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kleber - fgdfghgh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 54%, fgdfghgh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kleber - fgdfghgh 1:1

54e minuut.
Mori probeert naar een medespeler te passen. Sanada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanada passt de bal in één keer door. Sugai rent richting de bal. Sugai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Kurosawa met een snelle inworp. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina geeft de bal voor. Nishino geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kina rent richting de bal. Kina speelt de bal door. Kano is nu in balbezit. Kano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleber - fgdfghgh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 48%, fgdfghgh 52%.
Kleber - fgdfghgh 1:2