Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleber n.k.p
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Kaji passt de bal met de wreef. Kokeguchi speelt de bal door. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleber - n.k.p 0:1

17e minuut.
Nasu passt de bal met de wreef. Miura is nu in balbezit. Nasu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Nishitani is nu in balbezit. Funatani verovert de bal door een tackle van achteren. Funatani passt de bal in één keer door. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel. Okuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagahisa geeft een hoge lob. Mijata is nu in balbezit. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nagahisa heeft problemen om de bal te vangen. Kokeguchi is nu in balbezit. Kokeguchi passt de bal in één keer door. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kaji kopt de bal weg. Klungelig pakt Nakaharai de bal. Nagahisa rent richting de bal. Nakaharai onderschept slim de pass. Nakaharai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kaji kan de bal niet met de borst controleren. Maki is nu in balbezit. Okina begaat een overtreding. Okina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 66%, n.k.p 34%.
Kleber - n.k.p 0:1

60e minuut.
Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nakamura. Hirao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dogaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Miura met een sublieme pass. Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai verovert de bal door een tackle van achteren. Kokeguchi is nu in balbezit. Kokeguchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Suzuki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nakano komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Okina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nakano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maki. Nakano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nakano kan niet meer verder spelen. Niwa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kokeguchi draait met de bal, schiet en ... Hoshino onderschept slim de pass. Miura kopt de bal weg. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 78%, n.k.p 22%.
Kleber - n.k.p 0:1