Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taithen Da Kouen YOUNES JGJFB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ishigame is nu in balbezit. Ishigame geeft een lange en hoge pass. Mizuhara is nu in balbezit. Mizuhara geeft een lange en hoge pass. Jo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mizuhara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kozawa de bal. Koga is nu in balbezit. Koga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taithen Da Kouen - YOUNES JGJFB 1:0

21e minuut.
Masushima speelt de bal door. Komano probeert naar een medespeler te passen. Masushima is nu in balbezit. Ishigame onderschept slim de pass. Ishigame draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mizuhara geeft een lange en hoge pass. Okudera probeert de bal aan de voet te houden. Kato is nu in balbezit. Kato haalt uit met een fantastische trap. Kawanabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurosawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taithen Da Kouen - YOUNES JGJFB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taithen Da Kouen 53%, YOUNES JGJFB 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taithen Da Kouen - YOUNES JGJFB 1:1

49e minuut.
Tajima is nu in balbezit. Tajima geeft een hoge lob. Daar is Yoshimitsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kato rent richting de bal. Kato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu passt de bal in één keer door. Kawanabe is nu in balbezit. Kawanabe schiet op doel. Kurosawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Amano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurosawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amano is nu in balbezit. Amano geeft een hoge lob. Morishi kopt de bal weg. Tanakadate speelt de bal door. Amano heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oguro neemt de hoekschop. Komano heeft problemen om de bal te vangen. Tajima is nu in balbezit. Tajima passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Yoshimitsu speelt de bal door. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro geeft een lange en hoge pass. Kawanabe rent richting de bal. Kawanabe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taithen Da Kouen - YOUNES JGJFB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taithen Da Kouen 52%, YOUNES JGJFB 48%.
Taithen Da Kouen - YOUNES JGJFB 1:2