Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azis D.FriX
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Tasuki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akishino is nu in balbezit. Akishino passt de bal in één keer door. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai haalt uit met een fantastische trap. Naruoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yanai rent richting de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Oguro geeft de bal voor. Inworp. Kaburaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akishino bereikt de bal nog maar net als eerste. Akishino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oguro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondo is nu in balbezit. Kondo met een sublieme pass. Akishino is nu in balbezit. Akishino haalt uit met een fantastische trap. Naruoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
azis - D.FriX 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azis 53%, D.FriX 47%.
azis - D.FriX 0:1

50e minuut.
Shiokawa rent richting de bal. Otsubo onderschept slim de pass. Otsubo geeft een lange en hoge pass. Furkawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Naruoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Shiokawa geeft de bal voor. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo passt de bal in één keer door. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kojima met de inworp. Oguro is nu in balbezit. Oguro speelt de bal door. Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kubo is nu in balbezit. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro geeft een lange en hoge pass. Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa haalt uit met een fantastische trap. Morino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azis 39%, D.FriX 61%.
azis - D.FriX 0:1