Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleber Taithen Da Kouen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Jo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta passt de bal in één keer door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Yanagisawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanagisawa geeft een hoge lob. Morishi is nu in balbezit. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Koga rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nagahisa rent richting de bal. Koga verovert de bal door een tackle van achteren. Koga probeert naar een medespeler te passen. Ishigame is nu in balbezit. Ishigame haalt uit met een fantastische trap. Dogaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kleber - Taithen Da Kouen 0:1

36e minuut.
Furuhashi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanagisawa met de inworp. Koga rent richting de bal. Koga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 74%, Taithen Da Kouen 26%.
Kleber - Taithen Da Kouen 0:1

59e minuut.
Suzuki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizuhara met een snelle inworp. Koga probeert de bal met de borst te controleren. Koga schiet op doel. Dogaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nagahisa is nu in balbezit. Nagahisa probeert naar een medespeler te passen. Okudera bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Komano bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani met een sublieme pass. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel. Kurosawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kleber - Taithen Da Kouen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 56%, Taithen Da Kouen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kleber - Taithen Da Kouen 1:1