Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.FriX Milcherstar United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Takahagi geeft een lange en hoge pass. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa rent richting de bal. Akishino rent richting de bal. Akishino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Otsubo verovert de bal door een tackle van achteren. Otsubo probeert naar een medespeler te passen. Takahagi rent richting de bal. Kaburaki onderschept slim de pass. Kaburaki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kita geeft een hoge lob. Kondo kopt de bal weg. Saito rent richting de bal. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.FriX - Milcherstar United 0:1

23e minuut.
Takahagi rent richting de bal. Akishino rent richting de bal. Takahagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akishino onderschept slim de pass. Akishino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kaburaki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shirasawa rent richting de bal. Kita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shirasawa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shirasawa kan niet meer verder spelen. Furkawa komt het veld opgelopen. Akishino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.FriX 46%, Milcherstar United 54%.
D.FriX - Milcherstar United 0:1

56e minuut.
Otsubo verovert de bal door een tackle van achteren. Otsubo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kobara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saito bereikt de bal nog maar net als eerste. Saito passt de bal zonder na te denken. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida schiet op doel. Morino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Maekawa trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaburaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D.FriX - Milcherstar United 1:1

70e minuut.
Takahagi is nu in balbezit. Kaburaki onderschept slim de pass. Kaburaki met een sublieme pass. Furkawa rent richting de bal. Furkawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Morishita geeft de bal voor. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida onderschept slim de pass. Saito bereikt de bal nog maar net als eerste. Saito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.FriX 47%, Milcherstar United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D.FriX - Milcherstar United 1:1