Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milcherstar United YOUNES JGJFB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okubo met de inworp. Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohashi schiet op doel. Matsushita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milcherstar United - YOUNES JGJFB 1:0

12e minuut.
Yamaha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okubo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohashi is nu in balbezit. Ohashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Oguro verovert de bal door een tackle van achteren. Kakitani onderschept slim de pass. Kakitani geeft de bal voor. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yamaha probeert naar een medespeler te passen. Morishita rent richting de bal. Morishita passt de bal met de wreef. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Matsushita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Machida met een harde bal richting middenveld. Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohashi passt de bal met de wreef. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milcherstar United - YOUNES JGJFB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milcherstar United 32%, YOUNES JGJFB 68%.
Milcherstar United - YOUNES JGJFB 2:0

65e minuut.
Ohashi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saito komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ueno geeft een lange en hoge pass. Kawanabe kopt de bal weg. Kato bereikt de bal nog maar net als eerste. Kato haalt uit met een fantastische trap. Maekawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Yokotani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Satoh komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Morishi met een sublieme pass. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani begaat een overtreding. Kakitani krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Saito rent richting de bal. Kozawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saito kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Milcherstar United - YOUNES JGJFB 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milcherstar United 52%, YOUNES JGJFB 48%.
Milcherstar United - YOUNES JGJFB 3:0