Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fgdfghgh Taithen Da Kouen
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jo met een sublieme pass. Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi rent richting de bal. Kano onderschept slim de pass. Kano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Okanmoto de bal onder controle te krijgen. Mizuhara is nu in balbezit. Mizuhara geeft een hoge lob. Ishigame rent richting de bal. Ishigame draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koga speelt de bal door. Ishigame is nu in balbezit. Chano rent richting de bal. Ishigame verovert de bal door een tackle van achteren. Ishigame schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Okanmoto kopt de bal weg. Komano kan de bal niet met de borst controleren. Kina verovert de bal door een tackle van achteren. Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yanagisawa geeft een lange en hoge pass. Kigen kopt de bal weg. Morishi probeert de bal aan de voet te houden. Kano is nu in balbezit. Kano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Koga rent richting de bal. Koga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koga draait met de bal, schiet en ... Miyazaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fgdfghgh 56%, Taithen Da Kouen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fgdfghgh - Taithen Da Kouen 0:0

58e minuut.
Kurosawa geeft een hoge lob. Kina kopt de bal weg. Daar is Amano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kano is nu in balbezit. Kano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Morishi rent richting de bal. Okanmoto onderschept slim de pass. Okanmoto passt de bal met de wreef. Kina is nu in balbezit. Kina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Komano probeert de bal aan de voet te houden. Nishino is nu in balbezit. Nishino met een sublieme pass. Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kano haalt uit met een fantastische trap. Kurosawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fgdfghgh - Taithen Da Kouen 1:0

85e minuut.
Jo verovert de bal door een tackle van achteren. Jo met een sublieme pass. Chano rent richting de bal. Ishigame verovert de bal door een tackle van achteren. Ishigame schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fgdfghgh 52%, Taithen Da Kouen 48%.
fgdfghgh - Taithen Da Kouen 1:0