Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kleber Milcherstar United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nakamura onderschept slim de pass. Nakamura met een sublieme pass. Furuhashi is nu in balbezit. Yokotani verovert de bal door een tackle van achteren. Yokotani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miyazawa met een snelle inworp. Ohashi probeert naar een medespeler te passen. Yokotani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Takahagi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kita komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kimura rent richting de bal. Machida rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kimura. Machida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nagahisa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

28e minuut.
Inworp. Funatani met een snelle inworp. Tanno met een sublieme pass. Ohashi is nu in balbezit. Ohashi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Suzuki geeft de bal voor. Inworp. Miyazawa met de inworp. Ohashi rent richting de bal. Ohashi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Morishita rent richting de bal. Morishita geeft een hoge lob. Furuhashi is nu in balbezit. Yokotani rent richting de bal. Yokotani schiet op doel. Dogaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 51%, Milcherstar United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kleber - Milcherstar United 0:0

49e minuut.
Morishita onderschept slim de pass. Morishita geeft een hoge lob. Hoshino controleert de bal met de borst. Yokotani verovert de bal door een tackle van achteren. Yokotani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kleber - Milcherstar United 0:1

57e minuut.
Nagahisa onderschept slim de pass. Nagahisa geeft een lange en hoge pass. Kakitani rent richting de bal. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nasu heeft problemen om de bal te vangen. Morishita rent richting de bal. Morishita geeft een hoge lob. Okubo is nu in balbezit. Okubo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Morishita heeft problemen om de bal te vangen. Meta is nu in balbezit. Met opzet legt Okudera zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okudera naar de kleedkamers voor een vroege douche. Meta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagahisa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kleber - Milcherstar United 1:1

74e minuut.
Yokotani speelt de bal door. Klungelig pakt Ohashi de bal. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida onderschept slim de pass. Machida haalt uit met een fantastische trap. Maekawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Morishita probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ohashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohashi passt de bal in één keer door. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Okubo neemt de hoekschop. Miyazawa heeft problemen om de bal te vangen. Hoshino probeert naar een medespeler te passen. Ohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohashi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Okina passt de bal in één keer door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta is nu in balbezit. Machida is nu in balbezit. Machida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kleber 56%, Milcherstar United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kleber - Milcherstar United 1:1