Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kil haponzkie
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Hashimoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oku kopt de bal weg. Tada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Isago onderschept slim de pass. Isago passt de bal in één keer door. Hirakawa is nu in balbezit. Hirakawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai geeft de bal voor. Daar is Meta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meta draait met de bal, schiet en ... Mijata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kil - haponzkie 0:1

30e minuut.
Akahoshi rent richting de bal. Tange onderschept slim de pass. Tange probeert naar een medespeler te passen. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kil - haponzkie 0:2

31e minuut.
Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta verovert de bal door een tackle van achteren. Meta speelt de bal door. Yanai rent richting de bal. Yanai geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kil 69%, haponzkie 31%.
kil - haponzkie 0:2

46e minuut.
Okanmoto is nu in balbezit. Okanmoto geeft een hoge lob. Toryiama probeert de bal aan de voet te houden. Hirakawa rent richting de bal. Hirakawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai is nu in balbezit. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata haalt uit met een fantastische trap. Mijata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kil - haponzkie 0:3

53e minuut.
Oku is nu in balbezit. Oku probeert naar een medespeler te passen. Sogahata rent richting de bal. Sogahata haalt uit met een fantastische trap. Mijata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kil - haponzkie 0:4

59e minuut.
Oku rent richting de bal. Sekino onderschept slim de pass. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Okanmoto geeft een lange en hoge pass. Nakayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Jae verovert de bal door een tackle van achteren. Hirakawa is nu in balbezit. Hirakawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Moniwa rent richting de bal. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Yanai probeert naar een medespeler te passen. Sogahata rent richting de bal. Sogahata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kil - haponzkie 0:5

71e minuut.
Isago heeft problemen om de bal te vangen. Isago probeert naar een medespeler te passen. Hashimoto rent richting de bal. Yanai onderschept slim de pass. Yanai draait met de bal, schiet en ... Mijata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sogahata rent richting de bal. Sogahata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kil - haponzkie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kil 58%, haponzkie 42%.
kil - haponzkie 0:6
kil