Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haponzkie kil
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sekino geeft een lange en hoge pass. Tange probeert naar een medespeler te passen. Yanai is nu in balbezit. Sogahata rent richting de bal. Sogahata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Meta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai draait met de bal, schiet en ... Tomita probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tange kopt de bal weg. Klungelig pakt Meta de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oku kopt de bal weg. Noda probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tada. Tada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haponzkie 45%, kil 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haponzkie - kil 0:0

47e minuut.
Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moniwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moniwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yanai is nu in balbezit. Seto onderschept slim de pass. Seto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haponzkie - kil 0:1

51e minuut.
Sekino is nu in balbezit. Oku onderschept slim de pass. Oku met een sublieme pass. Sogahata rent richting de bal. Sogahata schiet op doel. Mijata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Oku is nu in balbezit. Oku probeert naar een medespeler te passen. Hashimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata verovert de bal door een tackle van achteren. Sogahata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Okanmoto de bal. Irie begaat een overtreding. Okanmoto raakt geblesseerd tijdens het duel. Tada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Han-Jae is nu in balbezit. Han-Jae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Oku met een sublieme pass. Hashimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata verovert de bal door een tackle van achteren. Sogahata schiet op doel. Mijata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tomita is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Han-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakayama verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shuto. Nakayama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nakayama kan niet meer verder spelen. Tohkuni komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Han-Jae verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Jae met een sublieme pass. Toryiama bereikt de bal nog maar net als eerste. Seto verovert de bal door een tackle van achteren. Seto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haponzkie - kil 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haponzkie 29%, kil 71%.
haponzkie - kil 0:2

kil