Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Namida DEWSFGDGHTHR
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kamiya passt de bal met de wreef. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizohata is nu in balbezit. Hironaga is nu in balbezit. Hironaga schiet op doel. Paal! Asari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 1:0

7e minuut.
Mizohata rent richting de bal. Mizohata passt de bal met de wreef. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga schiet op doel. Asari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:0

9e minuut.
Hironaga is nu in balbezit. Ogura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizohata rent richting de bal. Hironaga rent richting de bal. Hironaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matsuyo met de inworp. Fuji rent richting de bal. Fuji passt de bal zonder na te denken. Fukai is nu in balbezit. Fukai draait met de bal, schiet en ... Kagawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fuji onderschept slim de pass. Hironaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baron met een snel genomen vrije trap. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fuji verovert de bal door een tackle van achteren. Fuji geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kina de bal onder controle te krijgen. Fukai is nu in balbezit. Fukai schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:1

28e minuut.
Kamiya onderschept slim de pass. Kamiya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fukai de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baron passt de bal in één keer door. Kina is nu in balbezit. Fukai onderschept slim de pass. Fukai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:2

40e minuut.
Kaji passt de bal zonder na te denken. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya passt de bal zonder na te denken. Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:3

44e minuut.
Moniwa passt de bal met de wreef. Fukai is nu in balbezit. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai onderschept slim de pass. Fukai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Namida 46%, DEWSFGDGHTHR 54%.
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:3

49e minuut.
Kamiya heeft problemen om de bal te vangen. Kamiya geeft een hoge lob. Tanoue heeft problemen om de bal te vangen. Fukai is nu in balbezit. Fukai draait met de bal, schiet en ... Kagawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Fuji met een sublieme pass. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya probeert naar een medespeler te passen. Fukai rent richting de bal. Fukai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Kamiya met de inworp. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Kagawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:4

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miyazawa met de inworp. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. Fukai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:5

70e minuut.
Fuji onderschept slim de pass. Kim rent richting de bal. Kim passt de bal zonder na te denken. Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fuji geeft een lange en hoge pass. Kaji rent richting de bal. Kaji probeert naar een medespeler te passen. Fukai rent richting de bal. Fukai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 2:6

75e minuut.
Fuji onderschept slim de pass. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Uchiyama speelt de bal door. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 3:6

89e minuut.
Kawai heeft problemen om de bal te vangen. Kim rent richting de bal. Fukai is nu in balbezit. Fukai draait met de bal, schiet en ... Kagawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Namida 44%, DEWSFGDGHTHR 56%.
Jijii Namida - DEWSFGDGHTHR 3:7