Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prîñçë Õf Rõmâñçê haponzkie
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noda met een snelle inworp. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai geeft een hoge lob. Sogahata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Prîñçë Õf Rõmâñçê - haponzkie 0:1

8e minuut.
Tange rent richting de bal. Ohi onderschept slim de pass. Ohi probeert naar een medespeler te passen. Harada rent richting de bal. Harada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sakata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Noda met een snelle inworp. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Oku speelt de bal door. Yanai is nu in balbezit. Yanai probeert naar een medespeler te passen. Sogahata rent richting de bal. Sogahata draait met de bal, schiet en ... Sanada bokst de bal weg.

36e minuut.
Tange rent richting de bal. Mikami verovert de bal door een tackle van achteren. Mikami passt de bal met de wreef. Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Harada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tange passt de bal met de wreef. Wanami rent richting de bal. Meta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Iwamasa de bal onder controle te krijgen. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto geeft de bal voor. Harada rent richting de bal. Harada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prîñçë Õf Rõmâñçê 54%, haponzkie 46%.
Prîñçë Õf Rõmâñçê - haponzkie 0:1

57e minuut.
Iwamasa rent richting de bal. Iwamasa geeft de bal voor. Toryiama probeert de bal aan de voet te houden. Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Harada draait met de bal, schiet en ... Sanada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prîñçë Õf Rõmâñçê - haponzkie 1:1

71e minuut.
Shibaioka passt de bal in één keer door. Yanai met een sublieme pass. Sogahata is nu in balbezit. Yanai rent richting de bal. Yanai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prîñçë Õf Rõmâñçê - haponzkie 1:2

75e minuut.
Nakayama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohi onderschept slim de pass. Ohi probeert naar een medespeler te passen. Harada bereikt de bal nog maar net als eerste. Harada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prîñçë Õf Rõmâñçê 51%, haponzkie 49%.
Prîñçë Õf Rõmâñçê - haponzkie 1:2