Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red_antlers Jijii Namida
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Natsuka rent richting de bal. Natsuka passt de bal met de wreef. Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirayia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirayia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red_antlers - Jijii Namida 1:0

4e minuut.
Sakemoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morikawa met de inworp. Jirayia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirayia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Suzuki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikai neemt de hoekschop. Furkawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkawa schiet op doel. Tsubasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirayia onderschept slim de pass. Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirayia onderschept slim de pass. Jirayia schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Tsubasa trapt de bal weg. Furkawa kopt de bal weg. Mizohata rent richting de bal. Mizohata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nishimura speelt de bal door. Nikai met een sublieme pass. Suzuki rent richting de bal. Motegi verovert de bal door een tackle van achteren. Motegi draait met de bal, schiet en ... Tsubasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mizohata passt de bal in één keer door. Motegi is nu in balbezit. Met opzet legt Natsuka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Natsuka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Mizohata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujiyama rent richting de bal. Mizohata verovert de bal door een tackle van achteren. Motegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
red_antlers - Jijii Namida 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red_antlers 63%, Jijii Namida 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
red_antlers - Jijii Namida 1:1

53e minuut.
Uchiyama probeert naar een medespeler te passen. Mizohata rent richting de bal. Mizohata speelt de bal door. Motegi is nu in balbezit. Motegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red_antlers - Jijii Namida 1:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suzuki heeft problemen om de bal te vangen. Motegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tanoue geeft een lange en hoge pass. Suzuki rent richting de bal. Motegi begaat een overtreding. Motegi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kawai passt de bal zonder na te denken. Furkawa is nu in balbezit. Furkawa probeert naar een medespeler te passen. Mizohata is nu in balbezit. Mizohata schiet op doel. De bal raakt de paal. Motegi rent richting de bal. Motegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red_antlers - Jijii Namida 1:3

83e minuut.
Nishimura verovert de bal door een tackle van achteren. Nishimura passt de bal in één keer door. Funaki rent richting de bal. Sakemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Sakemoto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red_antlers 63%, Jijii Namida 37%.
red_antlers - Jijii Namida 1:3