Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haponzkie Jijii Namida
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kawai kopt de bal weg. Tange probeert naar een medespeler te passen. Noda rent richting de bal. Mizohata verovert de bal door een tackle van achteren. Mizohata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yanai geeft een hoge lob. Inworp. Kawai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Furkawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furkawa geeft een hoge lob. Sanada bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Furkawa met een sublieme pass. Irie is nu in balbezit. Irie geeft een lange en hoge pass. Noda rent richting de bal. Noda geeft de bal voor. Kagawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
haponzkie - Jijii Namida 1:0

13e minuut.
Oku met een sublieme pass. Klungelig pakt Yanai de bal. Yanai speelt de bal door. Sogahata rent richting de bal. Sogahata haalt uit met een fantastische trap. Kagawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Oku kopt de bal weg. Oku is nu in balbezit. Oku passt de bal in één keer door. Yanai rent richting de bal. Yanai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tange verovert de bal door een tackle van achteren. Tange geeft een lange en hoge pass. Sogahata is nu in balbezit. Sogahata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haponzkie - Jijii Namida 2:0

21e minuut.
Toryiama geeft de bal voor. Inworp. Kawai met een snelle inworp. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda geeft een hoge lob. Kagawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Oku verovert de bal door een tackle van achteren. Oku geeft een hoge lob. Sogahata rent richting de bal. Yanai is nu in balbezit. Yanai haalt uit met een fantastische trap. Kagawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikai geeft een hoge lob. Oku met een sublieme pass. Klungelig pakt Yanai de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haponzkie 51%, Jijii Namida 49%.
haponzkie - Jijii Namida 2:0

57e minuut.
Kawai is nu in balbezit. Kawai speelt de bal door. Motegi rent richting de bal. Mizohata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizohata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Noda is nu in balbezit. Nishimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noda raakt geblesseerd tijdens het duel. Oku zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogahata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haponzkie - Jijii Namida 3:0

63e minuut.
Furkawa is nu in balbezit. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furkawa krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tanoue rent richting de bal. Tanoue passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kawai de bal. Yanai is nu in balbezit. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tange geeft de bal voor. Inworp. Sakemoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikai controleert de bal met de borst. Nikai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haponzkie 34%, Jijii Namida 66%.
haponzkie - Jijii Namida 3:0